11 oktober 2017

Update Juli August September    
Juli
Den store sommerferieodyssé begynder. Med pakket rygsæk købes den sidste baristakaffe og jeg sætter mig i toget. Min vandretur på hærvejen begynder i Frederikshavn og hurtigt ud af byen og ud på landevejen, det er varmt, solen skinner (jeg fik kun en 1/2 dag med regn på hele min vandretur) og der er mere bakket end jeg troede. Skiltningen er god de fleste steder, men der er også steder hvor skiltet er næsten gemt i højt græs. Det er hårdt at gå igennem, men jeg kommer frem.
Ålborg, mit første stop. Besøger veninde og nyder Ålborg med god kaffe, gode venner og Limfjorden.
Vandringen på Hærvejen fortsætter med vandremakker henover weekenden. Tager i sommerhus med familien og så tilbage på hærvejen. Med nye sko går det lidt lettere, men ender alligevel turen i Viborg, for denne gang. Ca 200 km er gået.
De sidste dage af ferien spenderes med at åbne badesæsonen både i Malmø og på den lokale strand.

August
Fik endelig afsluttet min vandring på Nordkystruten, de sidste 2 sektioner. Tisvildeleje til Liseleje og Liseleje til Hundested. Dejligt med kystvandring, skov og strand.  
Sommerhustur ved Randers fjord og en tur i vandet trods blæst og sommerkulde.

September
Mange weekendbesøg i Jylland, først besøg hos min lillebror og lave Æblemost og fodre grise med æblerester. og videre og fejre nevøers fødselsdage.
Derefter på vanderetur i Mols Bjerge med Opdag Verden. Det var meget bakket, med udsigt til Århus bugt, masser af græssende heste, køer og får, ondt i læggene og smuk, smuk natur.
Og så til sidst en tur til Århus og besøge veninder og drikke kaffe.
Er begyndt på en ny vandrerute E6 som starter i Finland og ender i Grækenland. Jeg er dog startet i Kastrup, og har gået 3 korte dagsture, og er nået til Ishøj.